bel 078 682 45 26
dé glashandel in H. I. Ambacht, Dordrecht en omstreken

Spiegels

 

Spiegels worden niet alleen gebruikt om te beoordelen of uw kleding netjes zit en of u er goed genoeg uit ziet om de buitenwereld tegemoet te treden. Spiegels kunnen ook heel erg goed gebruikt worden om uw woning of bedrijfspand ruimer te laten lijken of een luxe uitstraling te geven. Misschien heeft u een bedrijfspand met artikelen waarbij het van belang is dat deze van meerdere kant gezien worden, maar u heeft niet de ruimte om alles zo uit te stallen dat het ook daadwerkelijk van alle kanten bekeken kan worden, ook dan bieden spiegels een geweldige uitkomst.

Een spiegel bestaat veelal uit een glasplaat met daarachter een reflecterende laag, dit kan een laagje van aluminium zijn of van zilver. Om er voor te zorgen dat deze laag niet te snel beschadigd wordt, wordt deze laag vaak nog eens behandeld met meerdere laklagen.

Spiegels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, de meest gangbare kleuren zijn, brons, zilver en blauw, maar spiegels zijn op aanvraag ook in andere kleuren te verkrijgen.

Gelaagde Spiegels

Buiten de normale spiegels zijn er ook gelaagde of geharde spiegels verkrijgbaar. U zou kunnen kiezen voor een gelaagde spiegel uit veiligheidsoverwegingen, een gelaagde spiegel is namelijk samengesteld uit twee of meerdere glasplaten van float glas met één of meerdere lagen kunststof polyvinylbutyral (PVB).

Deze tussenlaag/lagen zorgen ervoor dat wanneer het glas onverhoopt zou breken de glasscherven worden vastgehouden. Doordat deze laag een hoge weerstand heeft en elastisch is houd hij niet alleen het gebroken glas vast maar heeft op deze manier ook een betere dekking tegen inbraak.

Bel mij terug

Wilt u liever terug gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.