bel 078 682 45 26
dé glashandel in H. I. Ambacht, Dordrecht en omstreken

Kunststof Deuren

 

Open de deur naar je leven!

In alle momenten van uw leven speelt de voordeur werkelijk een hoofdrol. Uw gasten ontvangen, uw kersverse bruid over de drempel dragen, uw pasgeboren baby die voor de eerste keer thuiskomt… De kleine kinderen die op bezoek komen bij opa en oma.

Maar diezelfde voordeur moet ook uw en uw gezin beschermen tegen wind, kou, regen en ongewenste bezoekers. Bovendien is de voordeur het meest uit het oog springende architectonische element van uw huis.

Stijlreeksen voor uw kunststof deuren

  • Classic
  • Tradition
  • Cottage
  • Design en
  • Inox

Vind snel de weg naar de deur van uw leven.

Beglazing

Figuurglas

Geef uw kunststof voordeur een eigen identiteit, door te spelen met licht en glas.Voor de individuele wens van de creatieve bouwheer staan bij Anaf in de ware zin van het woord “alle deuren open”. Een grote keuze uit verschillende soorten figuurglas maakt van uw ideeën een unieke creatie. De isolerende dubbele beglazing met figuurglas zorgt voor een overvloedige lichtinval in uw inkom.  Tevens beschermen zij uw privacy tegen indiscrete blikken. Zo leveren en plaatsen wij onder andere Farao blank, Chinchilla blank, Silvit blank, Delta mat en Niagara blank. Bekijk voor de gehele collectie (met afbeeldingen) op de pagina figuurglas.

Sierbeslag

Het puntje op de i. Om uw voordeur nog unieker te maken kunt u gebruik maken van sierbeslag zoals deurklinken, brievenbussen, deurkloppers en deurstangen. Bekijk alle sierbeslag op Anaf.be.

Bel mij terug

Wilt u liever terug gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.