bel 078 682 45 26
dé glashandel in H. I. Ambacht, Dordrecht en omstreken

Kunststof Kozijnen

 

Om uw huis onderhoudsvriendelijk te maken is het een uitkomst om over te gaan op kunststof deuren en kozijnen. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat u nooit meer onderhoud heeft aan uw kozijnen, dit is tijd- en kosten besparend. Kunststof kozijnen is best even een investering, maar op den duur verdient u dat zeker terug, doordat u geen tijd en geld meer hoeft uit te geven door het zelf schuren en schilderen van uw kozijnen of door dit uit te besteden, het is nu eenmaal een feit dat hardhouten kozijnen veel onderhoud nodig hebben.

JRM Glashandel is leverancier van de kunststof kozijnen en deuren van het merk Wymar, geproduceerd door Windomakers (België ), deze zijn brandwerend en Komo gecertificeerd en worden geleverd met politiekeurmerk /SKG hang – en sluitwerk.

Kunststof kozijnen zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar, in de loop der tijd zijn de uitvoeringen steeds mooier en efficië nter geworden. Tegenwoordig zijn er hele mooie kunststof voordeuren verkrijgbaar die volledig aansluiten bij de trend van nu. Door het bekleven met een UV-bestendige acryfolielaag, krijgen de raam- en deur profielen een houtstructuur waardoor het kunststof kozijn de charme van een houten kozijn meekrijgt. Of als u meer van modern houdt, kunt u kiezen voor de nieuwe folie met korrelstructuur, waardoor uw kozijnen een trendy uitstraling krijgen.

De kozijnen van Wymar worden getest op luchtdoorlaatbaarheid, waterdichtheid en windweerstand. In het laboratorium worden de testen uitgevoerd volgens Europese richtlijnen die vastgesteld zijn door de verschillende binnen – en buitenlandse goedkeuringsorganisaties.

Voor het maken van de kunststof kozijnen wordt gebruik gemaakt van hoogslagvaste PVC waarbij alle ramen en deuren met gegalvaniseerd staal worden versterkt. Dit garandeert een hoge functionaliteit en een lange levensduur. Er wordt gebruik gemaakt van profielen op basis van een milieuvriendelijk Calciumzink gestabiliseerd PVC compound. De ongebruikte PVC reststukken worden verzameld en herbruikt bij de profielextrudeur in zijn productieproces. Alle profielen genieten een doorlopende technische goedkeuring in België , Nederland en Frankrijk.

De kozijnen geproduceerd door Windowmakers zijn voorzien van:

  • Komo product certificaat van Wymar profielen van ongeplastificeerd PVC
  • Komo attest Wymar gevelelementen

Voor meer productinformatie kunt u ook kijken op: Windowmakers.be

In de PDF-file vind u de meest gebruikte kleuren. Kleuren PVC 2008 NL.pdf

Bel mij terug

Wilt u liever terug gebeld worden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.